Våren har vuxit! Våren rengöring tips från hastighet rengöring proffs

Solljus kvardröjande lite längre, lysande allt damm i ditt hem och ger dig mer dagtid för att ta itu med din rengöring uppgifter — det måste innebära att det är dags för vårstädning! Detta är uppgifter som behöver göras en eller två gånger per år, som att städa windows, väggar, mattor, etc. Vår metod för rengöring gör jobbet mindre frustrerande och vi ska visa dig hur man gör avhandlingar uppgifter på effektivast möjliga sätt.

Dessa är de viktigaste sakerna du kan göra för att rengöra snabbare så att du kan komma ut och njuta av blommande träden och insupa lite solsken.

Obs: Söker Hemstädning Stockholm? Kolla mina andra inlägg.

Göra varje move räknas. Allt du gör bör med ett öga mot effektivitet. Arbeta dig runt ett rum en gång, bära alla dina verktyg och förnödenheter med dig. En rengöring förkläde är en livräddare i hjälpande du skära ner den tid det tar för att städa ditt hem. Sluta slösa energi genom att rusa mot sin vilja runt ett rum och börja städa metodiskt runt i rummet.

Använd rätt verktyg. En rengöring förkläde att bära dina verktyg är ett måste. Inuti din förkläde, bära din förnödenheter och utrustning för att få jobbet gjort rätt. Förklädets fickor kan du sånt skräp eller våt tvättsvamp inuti.

Arbeta från topp till botten. Inte slåss gravitation, arbeta med det! Som du rengöra saker högt upp, faller damm och bitar av smuts de lägre regionerna, så att du inte vill rengöra området två gånger. Börja överst och arbeta dig ner.

Inte rengöra saker som inte är smutsig. Detta kanske låter dumt, men du skulle bli förvånad över hur mycket tid slösas rengöra ytor som inte var smutsig till att börja med. Spot rena områden med din flaska röd saft att torka bort fingeravtryck och gå vidare till nästa yta.

Rena ytor innan du skölja eller torka dem. Ett annat förslag som låter självklart, men det är inte. Försök inte att genvägen processen genom att skölja eller torka en yta innan det är verkligen rent. Lär dig att "se igenom" det smutsiga du rengöra tills du är riktigt klar så du bara skölja eller torka en gång.

Igen om de verktyg som du använder inte fungerar. Övergång till en mer tunga renare eller verktyg som uppgiften kräver i stället för att spilla mycket mer armbåge fett.

Upprepning slätar ut dina drag. Alla motoriska färdigheter få fulländat genom att praktisera dem om och om igen. Så sätta din städredskap tillbaka på samma plats i din förkläde varje gång du använder dem. När du går för att dra ut din Red Juice, du behöver inte leta efter det, men din hand kommer instinktivt vet exakt var det är i förklädet. Detta kommer att öka din hastighet.

Uppmärksamhet. När du arbetar med full uppmärksamhet på din uppgift, du kommer att arbeta vid kanten av din fulla förmåga och detta gör arbetet roligare. Det är rätt — rengöring kan vara roligt om du uppmärksamma nära nog!

Hålla koll på tiden. Du kommer att uppmuntras genom att se hur snabb du är genom att följa dessa tips, och som kommer att hjälpa till att snabba dig ytterligare.

Använd båda händerna. Använda alla tillgängliga resurser du har och inte lämna någon skrubbning eller avtorkning kapacitet idle. Spraya med ena handen medan du nå för trasan på din förkläde med den andra. Skrubba med ena handen medan de andra våtservetter bakom den.

Comments

Popular Posts